Η κράτηση σου μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε απευθείας μαζί μας μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω του site με τα εξής απλά βήματα:

 • Επιλέγεις τα προϊόντα που επιθυμείς με Προσθήκη στο Καλάθι σου
 • Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου πατάς Ολοκλήρωση Παραγγελίας
 • Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στο section Στοιχεία Χρέωσης
 • Διαλέγεις τον Τρόπο Πληρωμής που σε εξυπηρετεί
 • Επιλέγεις Αποστολή Παραγγελίας και είσαι έτοιμος! Η παραγγελία σου έχει σταλεί!
 • Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να γράψεις στο Google Maps του κινητού σου My Party. Η διεύθυνση είναι καταχωρημένη στους χάρτες και θα σε οδηγήσουν κατευθείαν σε εμάς.
 • Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να έρθεις σε εμάς όπως με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά θυμήσου ότι θα πρέπει να έχεις εξασφαλίσει τον τρόπο που θα μεταφέρεις τον εξοπλισμό που ενοικιάζεις.
  Πλησιέστερος Σταθμός ΗΣΑΠ & ΤΡΑΜ: ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ
  Πλησιέστερη στάση λεωφορείων στο Ρεύμα προς Παλαιό Φάληρο: ΑΚΤΑΙΟΝ
  Πλησιέστερη στάση λεωφορείων στο Ρεύμα προς Πειραιά: ΦΑΛΗΡΟ
 • Διαφορετικά μπορείς πάντα να ζητήσεις την μεταφορά και το στήσιμο του εξοπλισμού από εμάς, η οποία γίνεται δωρεάν από 150euro και πάνω, ή με 50euro χρέωση για παραγγελίες κάτω από 150euro.

Τα καταστήματά μας λειτουργούν όλες τις μέρες της εβδομάδας από Δευτέρα έως Κυριακή 12.00 – 18.00 εκτός από τις επίσημες αργίες. Οι παραλαβές όπως και οι επιστροφές μπορούν να γίνουν καθημερινά έως και την Κυριακή.

Αυτό που θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου πέρα από το χρηματικό ποσό της ενοικίασης, είναι η ταυτότητά σου και ο αριθμός ΑΦΜ σου.

Τα προσωπικά σου στοιχεία τα χρειαζόμαστε μόνο κατά την διαδικασία ενοικίασης προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ακεραιότητα της συναλλαγής. Αμέσως μετά την επιστροφή του εξοπλισμού διαγράφονται τα στοιχεία ταυτότητας και ΑΦΜ

Φυσικά! Σε περίπτωση που έχεις κάνει εσύ την ενοικίαση, αλλά κάποιος άλλος θα κάνει την παραλαβή ή την επιστροφή του εξοπλισμού, μπορεί να έρθει με τα προσωπικά του στοιχεία (ταυτότητα και ΑΦΜ) και να παραλάβει στο όνομά σου σε περίπτωση τηλεφωνικής κράτησης, ή με τον αριθμό παραγγελίας που έχεις στο email σου.

Μπορείς πάντα να ζητήσεις την μεταφορά και το στήσιμο του εξοπλισμού από εμάς, η οποία γίνεται δωρεάν από 150euro και πάνω, ή με 50euro χρέωση για παραγγελίες κάτω από 150euro. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι κατά την επικοινωνία μας να επιλέξεις τρείς ώρες μεταξύ των οποίων θα βρίσκεσαι στον χώρο που θα εγκαταστήσουμε τον εξοπλισμό, προκειμένου να έρθουν οι τεχνικοί.

Υπάρχουν δύο τρόποι εξυπηρέτησης εκτός Αθήνας ή Θεσσαλονίκης.

 • Η παραλαβή του εξοπλισμού από εσάς με την φυσική σας παρουσία στο κατάστημα και την επιστροφή τους με τον ίδιο τρόπο.
 • Η μεταφορά τους από εμάς με τα αντίστοιχα έξοδα μεταφοράς.

Μπορείς να πληρώσεις με όποιον από τους παρακάτω τρόπους σε εξυπηρετεί περισσότερο:

 • Με αντικαταβολή ή μετρητά
 • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο κατάστημα
 • Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό Eurobank που διατίθεται στο site μας
  Όλοι οι τρόποι πληρωμής πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν την παραλαβή των μηχανημάτων.

Προκαταβολή χρειάζεται μόνο σε ενοικιάσεις άνω των 250€ και αντιστοιχεί στο 50% της συνολικής αξίας της συναλλαγής. Σε περίπτωση ακύρωσης η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Η τιμή ενοικίασης υπολογίζεται ανά ημέρα. Σε περίπτωση καθυστέρησης, ισχύει η ίδια χρέωση ανά ημέρα καθυστέρησης.

Το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού διατίθεται προς ενοικίαση. Παρόλα αυτά υπάρχουν προϊόντα προς πώληση και ο πιο ασφαλής τρόπος για να το διακρίνεις είναι να επισκεφθείς το site και να επιλέξεις την αντίστοιχη κατηγορία Ενοικίαση Προϊόντων ή Πώληση Προϊόντων.

Η τιμή που αναγράφεται σε κάθε προϊόν είναι τελική και περιέχεται ο ΦΠΑ 24%.

Κατά την διάρκεια της παραλαβής σου παρουσιάζουμε αναλυτικά την συνδεσμολογία του εξοπλισμού. Παρόλα αυτά έχουμε εξασφαλίσει η σύνδεση των μηχανημάτων να είναι πολύ απλή για όλους

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η συσκευή που θα παίξεις μουσική (laptop, κινητό, υπολογιστή κ.λπ.). Όλα τα άλλα στα παρέχουμε εμείς.

Γιατί όλες οι γεννήτριες της My Party είναι inverter – κλειστού τύπου με τα εξής πλεονεκτήματα:

 • Χαμηλή στάθμη θορύβου
 • Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου
 • Τέλεια ποιότητα παραγόμενου ρεύματος που προστατεύει ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές
 • Χαμηλό βάρος
 • Σε περίπτωση βλάβης μπορείς να επικοινωνήσεις στο κατάστημα μέχρι τις 19.00
 • Η ομάδα της My Party σου δείχνει αναλυτικά τον τρόπο χειρισμού του εξοπλισμού, την συνδεσμολογία του και θέτει σε λειτουργία μπροστά σου όλον τον εξοπλισμό ξεχωριστά κατά την διάρκεια της παραλαβής.
  Ωστόσο, αν για κάποιον λόγο μέρος του εξοπλισμού εμφανίσει κάποιο πρόβλημα, η τεχνική ομάδα της My Party μπορεί να εξακριβώσει κατά την παράδοση αν οφείλεται σε φυσιολογική φθορά ή αν υπέστη κακό χειρισμό.
 • Στην πρώτη περίπτωση δεν επιβαρύνεσαι με κανένα έξοδο επιπλέον, ενώ στην δεύτερη καταβάλεις μόνο το κόστος της επισκευής.

Μόλις επισκεφθείτε το site, σε κάθε προϊόν ξεχωριστά θα βρείτε εικονίδιο το όποιο σας υποδεικνύει το μεταφορικό μέσο που συνιστούμε για την μεταφορά του.

Με την εγγραφή σου στο newsletter θα μπορείς να ενημερώνεσαι για διάφορες εκπτώσεις ή προσφορές ανά κατηγορία, ή να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς και δώρα.