ΟΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

 
Στην my-party.gr μετά την εγγραφή σας, έχετε τη δυνατότητα να αποστείλετε αίτημα κράτησης των προϊόντων που ενδιαφέρεστε να ενοικιάσετε. Σε κάθε προϊόν ή σετ προσφερόμενο προς ενοικίαση υπάρχει μία φόρμα που πρέπει να συμπληρώσετε με το όνομά σας, το email σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και την επιθυμητή ημερομηνία ενοικίασης. Μόλις λάβουμε το αίτημα κράτησης σας με αυτά τα στοιχεία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις τελευταίες λεπτομέρειες.  Είναι δυνατόν να αλλάξουμε οποιοδήποτε από τα προτεινόμενα προϊόντα με άλλα αντίστοιχα που μπορεί να είναι διαθέσιμα τις ημερομηνίες που τελικά αυτά θα ζητηθούν. Οι τιμές που αναγράφονται σε αυτές τις κατηγορίες  περιλαμβάνουν και το ΦΠΑ, αφορούν ενοικίαση για μία ημέρα και παραλαβή από την αποθήκη μας. Σε περίπτωση που χρειάζεστε τοποθέτηση των μηχανημάτων από τεχνικούς μας, η χρέωση είναι 50€.
 
Κατά την παραλαβή των προϊόντων προς ενοικίαση θα σας ζητηθεί να μας γνωστοποιήσετε εκτός από τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω και τον αριθμό ταυτότητάς σας. Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε και σε αυτή τη περίπτωση χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από την εταιρεία μας για την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά πρόσωπα και οργανισμοί που δεν διατηρούν σχέση συνεργασίας με την εταιρεία μας. Εννοείτε πως από την στιγμή που παραλαμβάνεται ένα προϊόν προς ενοικίαση από το κατάστημά μας (ή στο χώρο σας) έχετε αποκλειστική ευθύνη να επιστρέψετε το προϊόν στην κατάσταση που το παραλάβατε. Η εταιρία Χρύσανθος Κασλής διατηρεί το δικαίωμα να αξιώσει αποζημίωση του/των προϊόντος(ων) που έχουν υποστεί τυχών ζημίες από τον υπεύθυνο ενοικιαστή.
 
Βλάβες κατά την περίοδο ενοικίασης
 
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν βγει εκτός λειτουργίας κατά την περίοδο ενοικίασης, ο ενοικιαστής έχει την υποχρέωση να ενημερώσει την my-party.gr αμέσως μόλις παρατηρήσει την βλάβη. Η εταιρεία μας έχει την υποχρέωση να προχωρήσει σε άμεση αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος το συντομότερο δυνατόν και σε καμία περίπτωση την επιστροφή χρημάτων. Αν για οποιοδήποτε λόγω δεν ενημερωθούμε την ώρα της βλάβης, είναι δυνατόν να ζητηθεί αποζημίωση του προϊόντος από τον ενοικιαστή.
 
Προκαταβολή
 
Προκαταβολή χρειάζεται μόνο σε ενοικιάσεις άνω των 250€ και αντιστοιχεί στο 50% της συνολικής αξίας της συναλλαγής. Σε περίπτωση ακύρωσης η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
 
Επιστροφές
 
Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται σε καμία περίπτωση. Όπου υπάρχει δυσλειτουργία του εξοπλισμού ή κακή λειτουργία του η εταιρία έχει την ευθύνη της άμεσης αντικατάστασής του. Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής του εξοπλισμού και αντικατάστασης του με κάποιον άλλο σε οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου ενοικίασης και ο πελάτης έχει την υποχρέωση να πληρώσει την διαφορά στην τιμή αν αυτή υφίσταται.
  • Εγγραφειτε στο Newsletter μας
Καλάθι
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account